Győr

Koltai a Paks elleni meccs végén már korgó gyomorral focizott

Az OTP Bank Liga 2. helyén álló Győri ETO válogatott játékosa internetes naplójában elmondta, hogy a bombariadó okozta kétórás csúszás bizony nem várt kellemeltlenségeket okozott.

Mint ismert, a vasárnap eredetileg 16 órára kitűzött Győri ETO - MVM-Paks találkozó egy bombariadó miatt kétórás késéssel kezdődött csak el. A találkozót végül a Rába-partiak 4-1-re megnyerték, a sikerből góllal vette ki a részét Koltai Tamás is.

" Először el se hittük, hogy mi történt. Aztán persze befejeztük a bemelegítést és átvonultunk az egyik edzőpályára. Hamar kiderült, itt sem maradhatunk, hiszen mindenkinek kerítésen kívülre kell menni. Tovább mentünk a Magvassy Sportcsarnokig, itt felültünk a lelátóra, és vártuk a híreket, hogy lesz-e egyáltalán meccs. - számolt be a kellemetlen élményekről az eto.hu-n Koltai.

"A legnehezebb ilyenkor az, hogy kiesel a ritmusból. Mindenkinek egyformán rossz volt ez, hiszen a bemelegítést ugyan lehetett előröl kezdeni, de az az előtti dolgokat nem. Itt van például az étkezés. Az ebédnek van egy ideális időpontja, mi is akkor ettünk. Aztán a bombariadó miatti holtidőben egy-két csokit fogyasztottunk, de meg kell, hogy mondjam, én a meccs végén már nagyon éhes voltam."

Az ETO győzelmével négy pontra megközelítette a Pápa ellen odahaza döntetlent játszó Debrecent, a hétvégén a zöld-fehérek a sereghajtó Zalaegerszeg ellen lépnek pályára.