Diósgyőr

Fernando örül első magyar góljának, de boldogabb a három pont miatt

A Málagától fél évre kölcsönbe érkezett Fernando az Újpest ellen megszerezte a Diósgyőr színeiben első magyar bajnoki gólját, a negyedik NB I-es találkozóján megszületett találathoz a játékos szerint szerencse is kellett.

Fotó: dvtk.euA januárban Diósgyőrbe érkező Fernandónak ez volt az első gólja a magyar bajnokságban, a légiós 276 első osztályú spanyol bajnoki lejátszása után most fontos gólt szerzett a magyar pontvadászatban is.

"Véleményem szerint egy nagyon szép támadás végén szereztük meg a vezetést, aminek során szépen folyt lábról lábra a labda. Vicente Arze passza után felismertem a lehetőséget, hogy hogyan tudok gólt lőni és egy kis szerencsével a kapuba lőttem." - elevenített fel az emlékezetes momentumot a spanyol játékost a dvtk-eu-nak.

"Megszereztem az első gólomat Diósgyőrben, aminek természetesen örülök, de sokkal boldogabb vagyok amiatt, hogy mind a három bajnoki pont a miénk lett. Bízom benne, hogy a csapat folytatja a megkezdett utat és Siófokon ismét nyerni tudunk." - mondta Fernando, aki több, mint 50 alkalommal volt eredményes a Primera Divisiónban.