Real Madrid

Mourinho remek vezető, ezért nincs miért izgulnunk - Butragueno

A Real Madrid és a spanyol válogatott egykori legendája, Emilio Butragueno elmondása szerint nincs ok az aggodalomra a blancók háza táján, mivel José Mourinho személyében egy nagyszerű szakember kezében van a csapat.

Az általános igazgató bízik Mourinhóban

"Olyan edzőnk van, aki egyben nagyon jó vezető is. Hozzászokott, hogy címeket nyer. Pontosan tudja, hogyan gyúrja össze a különböző személyiségeket egy olyan klubnál, mint a Madrid" - mondta Emilio Buatragueno, a királyi gárda általános igazgatója. "Most következik a szezon legfontosabb szakasza, de nyugodtak lehetünk, mert egy ilyen tapasztalt edző nagy előnyt jelenthet."

A játékos korában "Keselyű" becenévre hallgató sportvezető szerint az elmúlt két évben rengeteg fejlődött a Real Madrid, ami elsősorban a kulcsembereknek köszönhető. "Az olyan játékosok, mint Benzema sokkal érettebbé váltak az elmúlt években. De említhetném Critiano Ronaldót is, aki tökéletesen tud azonosulni klubunk filozófiájával".

A fővárosiak jelenleg hat ponttal vezetik a spanyol pontvadászatot a címvédő Barcelona előtt, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében pedig a ciprusi APOEL ellen harcolhatják ki az elődöntőt.