Bayern München

Még a Barcelona ellen is mi lennénk a BL-döntőben a favoritok - Beckenbauer

A Bayern München korábbi legendás játékosa, edzője és elnöke, Franz Beckenbauer szerint a csapatnak már csak akkor van esélye megnyerni a német Bundesligát, ha a hátralévő 7 fordulóban nem hibázik, többek között Dortmundban is nyerni tud.

Franz Beckenbauer

A Bayern jelenleg második a tabellán, ötpontos hátrányban van a címvédő Dortmund mögött, és négy pont az előnye a Schalke előtt. Matematikailag tehát bőven van még esélye odaérni az első helyre, de Beckenbauer szerint ez már csak tökéletes teljesítménnyel sikerülhet.

"Az igazság pillanata Dortmundban jön majd el (április 11-én - a szerk.). A Bayernnek meg kell nyernie minden meccsét, különben vége. Döntetlenek sem férnek bele" - mondta a klublegenda.

A Bajorok a Német Kupa döntőjében is összecsapnak a Dortmunddal május 12-én, és a Császár szerint ott több esélyük van a sikerre, sőt, szerinte a Bajnokok Ligájában is a végső győzelem lehet a csapat célja, főleg mert a finálét Münchenben rendezik: "A döntőben a hazai pálya nagy előnyt adhatna nekünk. Még a Barcelona ellen is mi lennénk a favoritok."