Debrecen

Kondás gyakoroltatni fogja a tizenegyeseket

megosztom

Az OTP Bank Liga 21. fordulójában a listavezető Debrecen hazai pályán csak 2-2-es döntetlent ért el a kiesés elöl menekülő Pápával szemben, a hajdúságiak a hajrához közeledve büntetőt is hibáztak.

"Jól kezdtük a mérkőzést, sikerült gólt elérnünk, aztán majdnem ugyanaz történt, mint az Újpest ellen: sok hibával játszottunk, és nem mindenki dolgozott eleget a pályán, többet kellett volna futni – mondta a Loki szakvezetője. - A szünetben ezt átbeszéltük, és a második félidőt nagyon jól kezdtük, gólt sikerült elérni, helyzeteket alakítottunk ki, aztán két pontrúgásból egyenlített a Pápa. Utána még mentünk, büntetőt is sikerült kiharcolnunk, de úgy látszik, ez nem nagyon megy nekünk, gyakorolhatjuk a tizenegyeseket, ha a mérkőzésen a labda mögé álló ember nincs elég koncentrált állapotban. A játékosok mentek az utolsó utáni percig is, de sajnos már nem sikerült gólt elérnünk.

Bene Ferenc, a Lombard FC Pápa vezetőedzője így látta a találkozót: - Szervezett futballt mutattunk be, fegyelmezettek voltak a játékosok, nagy odaadással játszottak és sportemberi nagyságról tettek tanúbizonyságot a mérkőzés folyamán, mert mentálisan is erősek voltak és csapatként működtek. Hét hiányzónk volt, így újoncot is kellett avatnunk, ami külön emeli az eredmény értékét. Le a kalappal a srácok előtt.

forrás:dvsc.hu

megosztom