Karrier

Agüero azt mondja, nem vágyik a Real Madridba

A pletykák ellenére nem vágyik a Real Madridba a Manchester City csatára, Sergio Agüero, amint ezt ő maga elmondta a The Sun angol lapnak adott interjújában.

Agüerót 2011 nyarán szerette volna megszerezni a Real Madrid, de akkor nem jött össze az üzlet - valószínűleg azért, mert épp a városi rivális Atlético nem akarta nekik eladni a játékost -, és az utóbbi hetekben többször is felröppent, hogy a 2012-es holtszezonban is ajánlatot tesz a Királyi Gárda a csatárért, ezúttal már a Manchester Citynek.

Sergio Agüero örül a góljának a Manchester City és a Villarreal mérkőzésén 2011-ben.

Az argentin azonban azt mondja, nem vágyik a spanyol fővárosba: "Nagyon boldog vagyok Manchesterben, amióta megérkeztem, nagyon jó dolgom van. Bajnok akarok lenni ebben a szezonban és utána is maradni akarok. Én magam soha semmit nem mondtam a Real Madridról, és szeretném biztosítani a City szurkolóit, hogy jól érzem magam a csapatnál."

A csatár ragaszkodása nem meglepő, remekül beilleszkedett az angol együttesbe, amelyben a bajnokságban, a Bajnokok Ligájában, az Európa Ligában és a hazai kupákban összesen már 24 gólt szerzett az idényben.