Átigazolás

A Milannál megelégelték Pato sérüléseit, Tévezre vagy van Persie-re cserélnék

Az olasz La Gazzetta dello Sport információi szerint a Milan mihamarabb el szeretné adni a brazil Alexandre Patót, aki gyakori sérülései miatt ebben a szezonban alig volt bevethető.

Alexandre Pato és Thiago Silva a Milan egyik edzésén 2012-ben.A brazil csatár összesen kilencszer volt kezdő a Milan tétmeccsein és ezeken három gólt szerzett, márpedig ennél jóval többet várnak tőle a piros-fekete klubnál. Emiatt úgy tűnik, hogy megszabadulnának tőle, aki a legtöbbet kínálja érte, viheti.

A támadó helyére mindenképp egy sztárt igazolnának, valószínűleg az argentin Carlos Tévezt, akit már januárban is szerettek volna megszerezni a Manchester Citytől, amikor a játékos önkéntes száműzetésben volt hazájában. Azóta viszont visszatért klubjához, és a Chelsea elleni rangadón pályára is lépett a Premier League-ben szerdán.

Ugyanakkor más kiszemeltje is van Adriano Galliani ügyvezető alelnöknek, méghozzá az Arsenal csapatkapitánya, a holland Robin van Persie, akinek a megszerzésére különösen megnőhet a milánóiak esélye, ha az angol klub nem tudja megfelelően megerősíteni a keretét a nyári átigazolási szezonban.