NB I

Nem vállalja a bűnbak szerepét a Vasas menesztett technikai vezetője

A Vasas labdarúgójának, Haris Mehmedagic-nak érvénytelen sportorvosi igazolására a szombati, Győri ETO elleni bajnoki találkozó előtt derült fény, és ezen oknál fogva a középpályás kénytelen volt kihagyni a mérkőzést. Emiatt az angyalföldiek szerződést bontottak Golecz Gábor technikai vezetővel.

A mulasztás miatt heves vita alakult ki Golecz és munkatársa, Lakatos Sándor között, a technikai vezető rosszul lett, mentőt kellett hívni hozzá, végül saját lábán hagyta el a Fáy utcai sporttelepet.

Golecz cáfolja a vádakat, szerinte Mehmedagic ma is érvényes engedéllyel rendelkezik. "Nem értem, ami a Vasasnál zajlik, és nem hagyom, hogy bűnbakot csináljanak belőlem. Tudom és a játékosok is tisztában vannak vele, nekem van igazam – mondta a Blikknek. – Mehmedagic orvosi engedélye 2012. november 23-ig érvényes. Ezért játszhatott a Pécs és a Honvéd elleni bajnokikon. Mindkétszer ellenőrizték a bírók és rendben találták a papírjait, ez igazolja az állításomat. Szombaton, a Vasas-Győr meccs előtt valóban elkeveredett az engedélye, ezért nem léphetett pályára, de hétfőn megtaláltam azt Kovács Gábor igazolásában. Kovács Ágnes ügyvezető az előző lejárt alkalmasságira hivatkozik, s a hírek szerint ezért rúgtak ki engem. Amint megkapom a hivatalos értesítést, a munkaügyi bírósághoz fordulok."