La Liga

Mérgükben csöndben maradtak a Real Madridnál - videó

  • MTI

A Real Madrid képviseletében senki nem vett részt a Villarreal elleni mérkőzést követő sajtótájékoztatón, s a vegyeszónában sem adott senki sem interjút a királyi gárdából a spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának szerdai játéknapján.

A madridiakat "felháborította" a játékvezető ténykedése, s azért tartózkodtak a sajtóval való találkozástól, nehogy olyasmit mondjanak, aminek később következménye lenne - közölte a mérkőzést közvetítő La Sexta csatorna, amely be is mutatta, amint a játékosok és a vezetők az öltözőből egyenesen a buszhoz mentek anélkül, hogy bárkivel is szóba álltak volna.

Sergio Ramos sétál le, miután kiállították a Real Madrid-Villarreal spanyol bajnoki mérkőzésen 2012-ben.

Az 1-1-es eredménnyel zárult szerda esti találkozót a Real Madrid kilenc játékossal fejezte be. Paradas Romero játékvezető Ramost a második sárga lapja miatt küldte le a pályáról a hajrában, Özilt pedig azért, mert tiltakozott. Ugyancsak idő előtt az öltözőbe kellett vonulnia José Mourinho vezetőedzőnek. A bírói jelentés szerint Pepe is kapott piros lapot, mégpedig a mérkőzés után, mert inzultálta őt az öltözőkhöz vezető folyosón. Mourinho segítőjét pedig már a 48. percben elküldte a játékvezető a kispadtól.

A találkozó 62. percében Cristiano Ronaldo szerzett vezetést a fővárosiaknak, ezzel megdöntötte Puskás Ferenc egyik rekordját. A portugál sztárjátékos 91. bajnoki összecsapásán érte el 100. gólját a Real színeiben a Primera Divisiónban, míg az Aranycsapat legendás kapitányának 105 mérkőzésre volt szüksége ehhez. A Villarreal egyenlítő találatát Marcos Senna szerezte a 83. percben.