Torna

Berki Krisztián kutyája egy kicsit rosszul járt az újabb ajándékkal

megosztom

A néhány nappal ezelőtt átadott terepjáró mellett világ- és Európa-bajnok tornászunk, Berki Krisztián a kedvesétől egy profi kerékpárt kapott születésnapjára.

Berki Krisztián a 27. születésnapjára kapott kerékpárral 2012-ben.Berki Krisztiánnak talán sohasem volt még ennyire eseménydús születésnapja, mint amilyenre ez a 27. sikerült - gyakorlatilag egy hétig tartott az ünneplés. A londoni olimpiára készülő tornász többek között kapott egy gyönyörű Nissant használatra, a kedvese pedig némi háttér-segítséggel egy vadonatúj, Mondraker Ventura X-Sport típusú, profi kerékpárral lepte meg (a világ bringás élmezőnyében jó néhányan ezzel a típussal száguldanak).

"Nagyon nagy meglepetés volt a bringa, egyáltalán nem számítottam rá, főleg mert amikor hazaértem, Marcsi még egy kicsit duzzogott is, elterelve a figyelmemet. A bicikli meg ott állt a hálószobában, az ágy mellett, a csukott ajtó mögött. Aztán amikor megláttam, olyan szép volt, hogy rögtön el is kellett vinni egy próbakörre" - mosolygott a Felix Promotion menedzserirodával együttműködő olimpikon, aki azt is elárulta, hogy rendszeresen gyerekkorában kerékpározott utoljára.

"Ez az ajándék visszahozta a gyerekkorom élményeit, mióta megkaptam, gyakorlatilag minden nap használom, aminek a kutyám kevésbé örül, mert futnia kell mellettem. De azért többnyire élvezi" - mondta Berki.

megosztom