Haladás

Halmosi szerint otthon legyőzhetik a Fradit

Mind a Ferencváros, mind a Haladás komoly rangadót vívott a hétvégén az OTP Bank Ligában, de a következő fordulóban is kemény erőpróba vár a felekre: Szombathelyen egymással néz farkasszemet a két csapat. Halmosi Péter, a Haladás rutinos játékosa, a nyugat.hu-n vezetett internetes naplójában úgy fogalmazott a találkozóval kapcsolatban, hogy a Fradi hazai pályán verhető.

"Meg kell becsülni ezt a pontot. Nyilván, mi is győzni akartunk, de szombaton ennyi volt ebben a meccsben. És azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a ZTE otthon az előző hét meccsén is ikszelt, tehát nem könnyű Zalaegerszegen nyerni." - mondta a nyugati rangadóról az egykori válogatott középpályás.

A Haladás hétvégén a Ferencváros csapatát fogadja, így egy újabb rangadó vár majd a szombathelyiekre.

"Három tavaszi mérkőzésen öt pontot szereztünk, és szerintem ez nem rossz teljesítmény. Most jön a Fradi, amely hazai pályán verhető. Alaposan felkészülünk belőlük, és legyőzzük őket.Igaz, hogy lesznek hiányzóink, ugyanakkor lesznek visszatérőink is. Korolovszky és Kenensei is jó eséllyel pályára léphet, és bízunk abban, hogy Nagy Gabi és Nagy Dani is hadra fogható lesz" .