Bayern München

Már ragaszkodnak Robbenhez a bajorok

Habár néhány héttel ezelőtt még úgy tűnt, hogy Arjen Robbent a nyáron eladhatja a Bayern München, az utóbbi időszakban remeklő szélsőhöz már ragaszkodnak a bajorok.

Robben góljai feltehetőleg jó tárgyalópozíciót eredményeztek a számára

A Hoffenheimnek kettőt, az FC Baselnek kettőt, a hétvégén a Herthának pedig három gólt lőtt Arjen Robben, a müncheniek egyik legnagyobb sztárja, aki társai kiszolgálásában is jeleskedett az elmúlt időszakban.

A holland parédája úgy tűnik meggyőzte a bajor klub vezetőit, hogy jobban járnak, ha néhány millió euró helyett inkább megtartják a tar frizurájú támadót.

"Volt már jó néhány megbeszélés ebben az ügyben. De nem tudom megmondani, mikor jutunk megállapodásra, még biztosan beletelik jó néhány hétbe. Nem akarom elkapkodni a dolgokat, nem vagyok rohanós fajta. Még egy-két találkozóra szükség van az illetékesekkel. Jelenleg a legfontosabb a csapat ügye" - idézte Robbent a német Bild című napilap néhány nappal ezelőtt.

A minap Christian Neirlinger, a Bayern sportigazgatója szólalt meg az üggyel kapcsolatban. "Jó úton járunk, hogy pontot tegyünk az ügy végére" - mondta a sportvezető, szintén a Bildnek. "Arjen újra régi önmagát idézi. Mi mindig is meg akartuk tartani őt".

A néhány héttel ezelőtti Robbent sajtóhírek szerint 10-12 millió euróért elengedte volna a klub, de a jelek szerint azóta már más megvilágításba kerültek a dolgok. A holland válogatott szélsőnek egyébként 2013-ig van érvényes szerződése.