NB I

Détári Fergusonhoz és Wengerhez hasonlította magát a Honvéd-meccs után

A 0-0-val véget ért Ferencváros-Budapest Honvéd mérkőzés után Détári Lajos, a zöld-fehérek vezetőedzője feldúltan értékelt a Sport Tv műsorában, leginkább a játékvezetők tevékenységével volt elégedetlen.

Détári Lajos (Ferencváros): "Megvoltak a helyzeteink, úgyhogy csak gratulálni tudok a csapatnak. Az ellenfél azért jött, hogy ásson egy bunkert a kapuja elé, és sajnálatos, hogy el tudott vinni egy pontot úgy, hogy nem is akart futballozni. A bírókkal ne is foglalkozzunk, mert ez felháborító itt a Fradi-pályán, hogy a négyes számú bíró állandóan velem foglalkozik, és azt nézi, hogy én mit csinálok. Hol láttunk olyat, hogy egy Fergusont vagy egy Wengert minden percben a negyedik bíró rendre utasít? Azért vannak itt játékszabályok is. Ha egy edzőnek bármikor van észrevétele, vagy ha én úgy látom, hogy fault volt vagy nem volt fault, hadd tegyem azt szóvá! Hadd tegyem hozzá, hogy Debrecenit ki kellett volna állítani, vagy esetleg a kapus is figyelmeztetést érdemelt volna, mert egyszer kívül fogta meg a labdát.

Somalia hiányzott a második félidőben, de nem fogyott el a lendületünk, végig a Honvéd térfelén játszottunk. A vendégek egyáltalán nem jelentettek veszélyt a kapunkra."

Supka Attila (Budapest Honvéd): "Minden csapatnak az a célja, hogy a másik csapat játékát valamilyen szinte elrontsa. Úgy jöttünk, hogy pontokat szeretnénk szerezni. A második félidő közepéig partnerek voltunk, utána sérülések miatt kényszerű cseréket kellett végrehajtanunk. Az elején megpróbáltunk visszatámadni, a második játékrész közepéig nem volt problémánk. Mindenkinek jó eredmény a döntetlen az Üllői úton, mi győzni jöttünk, de egy erős csapattal játszottunk, Détári Lajos erős együttest rakott össze."