Spanyol foci

Mourinho kifejezte jókívánságait a májátültetésre váró Abidalnak

Csütörtökön jelentették be, hogy májátültetés vár Éric Abidalra, a spanyol bajnok FC Barcelona francia válogatott labdarúgójára. Mások mellett az ősi rivális Real Madrid vezetőedzője, José Mourinho is mielőbbi gyógyulást kívánt a játékosnak.

Mások mellett az ősi rivális Real Madrid vezetőedzője, José Mourinho is mielőbbi gyógyulást kívánt a játékosnak."Mindannyian egy családhoz tartozunk. A játékosaink azon a reggelen szavak nélkül, nyilvános demonstrálás nélkül is ugyanarra gondoltak" - mondta a portugál szakember sajtótájékoztatóján. "Ebben a helyzetben nincs Real Madrid vagy Barcelona, nincsen különbség, egy fiatalemberről van szó, akinek remélhetőleg csodálatos élete lesz. Abidal egy fantasztikus srác, óriási eredményekkel a háta mögött. Ha folytathatja a játékot, az csodálatos lesz, mindannyian tapsolni fogunk neki. Ha ez nem lehetséges, akkor mindannyian hosszú és boldog életet szeretnénk neki kívánni".

Pénteken a Real Madrid francia támadója, Karim Benzema is megszólalt. "Abidal olyan, mintha a testvérem lenne. Nagyon bízom benne, hogy nem súlyos a dolog. Nem kell bemutatni senkinek, hogy Éric Abidal milyen a pályán. Remek futballista, posztján a világ egyik legjobbja. Remélem, hogy mielőbb visszatér közénk."