ZTE

Ez az egy pont semmire sem elég - Prukner László

A sereghajtó Zalaegerszeg a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulója után is nyeretlen, mivel szombaton 1-1-es döntetlent játszott a Haladással.

A két szakvezető nyilatkozatát a haladas.hu idézte a találkozó után.

Prukner László: "Ez az egy pont semmire sem elég. A meccs elején volt tíz percnyi kihagyásunk, ezt góllal büntette a Haladás. Sokat tettünk a döntetlenért, hajtottunk, rengeteget futottunk, de sajnos aztán a győztes találatot nem sikerült bevinnünk, semmi sem sikerült. A mutatott játékkal és a küzdőszellemmel elégedett voltam, előbb-utóbb az eredményeknek is jönniük kell. Remélem, nem lesz késő."

Artner Tamás: "Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, és 1:0 után is rengeteg lehetőségünk akadt. Sorsdöntő volt az egyenlítő gól, hiszen addig uraltuk a meccset, ezzel a találattal viszont felhoztuk a ZTE-t. A második félidőben belementünk egy adok-kapokba, mi is, ők is nyerni akartak, a döntetlen reális. Nem hibáztathatom a játékosokat, hiszen minden megtettek, hogy megnyerjék a rangadót. A ZTE messze nem utolsó helyezett csapat, ezt mai játékával is bizonyította. Noha nyerni akartunk, idegenben mindig jó a döntetlen, ha jövő héten megverjük a Fradit, elmondhatjuk, értékes egy pontot szereztünk Zalaegerszegen."