Diósgyőr

A második találatunk után éreztem, hogy meglesz a meccs - Benczés

A Diósgyőr 2-1-es győzelmet aratott a Pápa otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójának szombati játéknapján, s ezzel megszerezte idei első sikerét.

Az idegenbeli győzelem után a két vezetőedző nyilatkozatát a boon.hu idézte.

Bene Ferenc (Lombard Pápa): "Gratulálok a három pont megszerzéséhez a DVTK-nak. Úgy kezdtük a meccset, ahogy elterveztük, jó ritmusban játszottunk az elején, minőségi futballt mutattunk, de a gólhelyzeteket nem tudtuk kihasználni, hiába kerültünk többször is a vendég védelem mögé. Aztán egy 11-esből gólt kaptunk, amit a második félidő elején szerettünk volna kiegyenlíteni, de nem tudtunk gólt elérni, és ettől egy picit görcsössé váltunk. Nem futballoztunk rosszul, de ma sem volt szerencsénk."

Benczés Miklós (Diósgyőri VTK): "Nehéz mérkőzésre számítottam, az is lett. A találkozó eleje változatos küzdelmet hozott, mindkét kapu előtt adódtak helyzetek, aztán egy jogos 11-esből előnyt szereztünk, és ez megnyugtatta a csapatot. A második találatunk után úgy éreztem, hogy meglesz a mérkőzés, de a hajrában egy hiba miatt az utolsó percekben egy picit nehezebb dolgunk volt. Örülök annak, hogy a nehezen induló tavasz során megszereztük az első győzelmünket."