Európa Liga

A Bilbao volt a jobbik csapat - Ferguson

A Manchester United menedzsere elismerte, hogy több góllal is veszíthetett volna együttese az Európa Liga nyolcaddöntőjében.

Ferguson nem lehetett elégedett csapatával

Az angol listavezető, tavaly Bajnokok Ligája-döntős Manchester United 2-1-re kikapott az Athletic Bilbao vendégeként a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntőjében rendezett párharc csütörtöki visszavágóján, így kettős vereséggel búcsúzott a sorozattól.

"Nem hiszem, hogy magyarázkodnunk kéne az eredmény miatt - jelentette ki Sir Alex Ferguson, az MU menedzsere a találkozó után. - A Bilbao volt a jobb csapat. Az első félidőben egy buta gólt kaptunk, pedig ezt akartuk a legkevésbé. A második félidőt remekül kezdte ellenfelünk, ekkor további 2-3 gólt is szerezhetett volna. Később feljavultunk, de ez nem volt elég a győzelemhez. Remélem ez az év csak egy kisiklás volt. Nehéz ezt a szezont összevetni az előzőekkel. A sajnálkozás helyett sokkal fontosabb, hogy kiderítsük a csalódást okozó eredmény valódi okait. A Bilbao nagyon jól játszott, esélye van rá, hogy megnyerje az Európa Ligát."