Bajnokok Ligája

Voltak nehéz pillanataink a mérkőzésen - Deschamps

Az Olimpique Marseille-t irányító szakember úgy véli, saját stílusukkal nőttek az Internazionale fölé a BL-nyolcaddöntőben.

Deschamps roppant boldog volt - Fotó: AFP

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján az Internazionale otthon fogadta a Marseille csapatát, egygólos hátrányban. Ugyan a milánóiak előnybe jutottak, ám a 92. percben egyenlített az OM, így a ráadásban az újabb Inter-gól már nem osztott, nem szorzott: kiesett az Inter. A vendégek szakvezetője, Didier Deschamps, érthetően roppant boldog volt a találkozó után.

"Voltak nehéz pillanataink a mérkőzésen - kezdte a francia szakember. - Megpróbáltunk gólt szerezni. Amikor Brandãót becseréltem, azt mondta, be szeretne találni. Ez egyszerűen fantasztikus, azt hiszem csodálatosak voltunk. Mindkét csapat számára megvolt az esély, mi támadásban egy kicsit félénkek voltunk, de ezzel törtük meg őket, hogy hasonló stílusban játszottunk, mint az első meccsen."

Érdekes a francia csapat helyzete, mert amíg a bajnokságban csak bukdácsolnak, a BL-ben már a legjobb nyolc között vannak.

"Nagyon boldogok vagyunk, hogy elértünk a negyeddöntőbe. Különlegessé teszik ezt szurkolóink, akik elkísértek minket. A hangulat furcsa lesz Marseille-ben, mert kemény időket élünk a bajnokságban, de a legfőbb dolog most, hogy továbbmentünk."

A mérkőzés góljai