Karrier

Megyeri minden válogatott mérkőzés előtt reménykedik a meghívóban

Az Olimpiakosz kapusa szerint csapatáé az érdem, hogy 830 perce nem kapott már gólt.

Megyeri Balázs 830 perce nem kapott gólt

Megyeri Balázs klubja, az Olimpiakosz 3-0-s győzelmet aratott az Arisz Szaloniki ellen a görög labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában, így továbbra is vezeti a tabellát a Panathinaikosz előtt. Az utánpótlás-válogatott kapus január 22-én, 830 perce kapott utoljára gólt.

"Nem foglalkozom ezzel. Amúgy sem csak az enyém, az egész csapaté az érdem. Az a fontos, hogy az Olimpiakosz jól szerepeljen, győzzünk minden meccsen, rúgjunk egyel többet, mint az ellenfél" - jegyezte meg a játékos a Magyar Hírlapnak adott interjúban.

Megyeri klubja a télen szerződtette az angol Roy Carollt, de a magyar kapus nem ijedt meg neves vetélytársától.

"Egy pillanatra sem ijedtem meg. Amikor idejöttem az Olimpiakoszhoz, akkor is meg kellett vívnom a magam kis harcát. Harmadik számú kapusként számoltak velem, de én végig úgy edzettem, hogy bebizonyítsam, én vagyok a legjobb. Tudtam, hogy megkapom a bizalmat, és azt hiszem, éltem vele. Roy amúgy rendkívül szimpatikus srác, rengeteget tanulhatok tőle."

A játékos elmondta, nem türelmetlen a felnőtt válogatott meghívóval kapcsolatban.

"Bevallom, minden válogatott mérkőzés előtt reménykedem egy kicsit. Ugyanakkor egyáltalán nem vagyok türelmetlen, még csak huszonkét éves leszek a hónap végén. A munkában hiszek. Ha folyamatosan jól védek, gondolom, előbb-utóbb megjön a meghívó is."