Bajnokok Ligája

Ez volt életem legkellemetlenebb élménye - Claudio Ranieri

Az Inter vezetőedzője elmondása szerint az élet ugyanúgy megy tovább és a bajnokságra koncentrál a BL-kiesés után.

Claudio Ranieri szerint az élet megy tovább - Fotó: AFP

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének kedd esti visszavágóján az olasz Inter ugyan 2-1-es győzelmet aratott a francia Olimpique Marseille ellen, de mivel az első felvonásban a franciák 1-0-s győzelmet arattak, idegenben lőtt góllal ők jutottak tovább a legjobb nyolc csapat közé.

"Ez volt életem legkellemetlenebb élménye, mert a csapat küzdött, megpróbált mindent megtenni, sőt túllépte a saját árnyékát. Több lehetőséget teremtettünk, mint ellenfelünk a 180 perc alatt, mégis keserű a szánk íze. Tudom, hogy összesen három kapura lövésünk volt, de aki gólokat lő, nyer, és most a Marseille volt ebben jobb. Ennyit tudunk, amit ma nyújtottunk" - mondta Claudio Ranieri, az Inter vezetőedzője.

Sokan a mérkőzés előtt azt pletykálták, hogy kiesés esetén Ranierinek mennie kell az Inter kispadjáról, de a szakember nem erősítette meg ezeket a híreket.

"Holnap ugyanúgy felkelek és edzést tartok. Akik így tesznek, azokkal kapcsolatban gyakran merülnek fel pletykák Olaszországban - reagált viccesen az olasz mester kirúgására. - Reagálnunk kell arra, hogy kiestünk a Bajnokok Ligájából. Még 11 meccsünk van a bajnokságban, a lehető legjobb teljesítményt kell nyújtanunk, hogy kiharcoljuk a nemzetközi kupaindulást."