Nemzetközi foci

A párizsiak középpályása Del Pieróról álmodozik

megosztom

A Paris Saint-Germain mali középpályása reménykedik abban, hogy Alessandro Del Piero a szezon végén átköltözik a a francia fővárosba.

Sissoko szeretné, ha egykori csapattársa is követné őt

Mohamed Sissoko mielőtt elfogadta volna a Paris SG ajánlatát, három és fél évig a Juventus játékosa volt, így személyesen is megismerhette a torinóiak élő legendáját.

"Számomra megadatott a lehetőség, hogy együtt játszhassam Del Pieróval - nyilatkozta a PSG hivatalos weblapjának a védekező középpályás. "Ő egy nagyszerű játékos és egy nagyszerű fickó. Azt hiszem, még mindig sokat hozzá tudna tenni egy olyan csapat játékához, mint a PSG".

Mivel a szezon végén Juventus nem hosszabbít szerződés Del Pieróval, több csapat is szívesen látná soraiban  a rutinos támadót - az egyik befutó a hírek szerint a párizsi klub lehet.

A francia és mali útlevéllel is rendelkező Sissoko saját bevallása szerint jól érzi magát a Szajna-partján, Carlo Ancelotti érkezésével, pedig a csapat is egyre többre viheti. "Carlo egy neves edző, aki teli van saját ötletekkel és rengeteg motivációval. Azonban nem szabad megfeledkeznünk Antoine Kombouare az első hat hónapban végzett munkájáról sem"

 

megosztom