Chelsea

Torres önbizalomhiányban szenved - Di Matteo

A Chelsea menedzsere szerint Fernando Torrest pszichológiai problémája akadályozza a gólszerzésben, de biztos benne, hogy a spanyol sztár hamarosan újra megtalálja önmagát.

Fernando Torres nem volt olcsó vétel (50 millió fontért igazolta le a Chelsea 2011 januárjában), de eddig nem sikerült lenyűgőző teljesítményt nyújtania a Stamford Bridge-en. Torres már lassan 24 órát töltött a pályán lőtt gól nélkül; 36 Premier League-meccsen mindössze három gólt szerzett.

Bár teljesítménye korántsem mondható kielégítőnek, Di Matteo bízik benne, hogy a jövő pozitív változásokat tartogat Torres számára.

Di Matteo bizalma Torresben rendíthetetlen

"Nem szabad azon gondolkoznia, mennyibe került a klubnak. Csak a játékra szabad koncentrálnia, és nem is arra, hogy gólt szerezzen, vagy gólpasszt adjon. Az majd jön magától. Fernandónak pszichológiai problémája van, amit csak ő maga oldhat meg. Ha szüksége van rám, itt vagyok, de a változásnak belülről kell jönnie. Én ki fogok tartani mellette, 100%-ig hiszek benne. Ha nem ő lő gólt, hanem valaki más, nekem úgy is jó. Ő egy csapatjátékos. Rengeteg gólt lőtt az elmúlt években, és biztos vagyok benne, hogy még fog is a jövőben, mert még fiatal. Csak vissza kell nyernie az önbizalmát" - nyilatkozta Di Matteo a The Sunnak.

Torres szerdán ismét megpróbálhat bizonyítani a Napoli elleni BL-meccsen. Ezen a mérkőzésen hosszú sorozat szakadhat meg az angol foci történetében: az elmúlt tizenhat évben mindig szerepelt angol csapat a Bajnokok Ligája legjobb nyolc együttese között. A Chelsea-nek szerdán legalább két góllal kell nyernie ahhoz, hogy ez a sorozat ne szakadjon meg, a Napoli ugyanis 3-1-re nyert az első meccsen.

Szerintetek sikerül?