Átigazolás

Tévezt máris a száműzött Adriano helyére küldené a sajtó

A Daily Mail értesülései szerint a Corinthians ismét ajánlatot készül tenni a Manchester Citynek Carlos Tévezért, miután felbontották a súlyfeleslege és életmódja miatt formán kívüli Adriano szerződését.

Ahogy arról beszámoltunk, a brazil Adriano idény végéig szóló szerződését felbontották, mivel a csatár jelentős súlyfelesleggel küzd, és az életmódja sem nagyon illeszthető össze egy élsportolóéval - immár évek óta.

Carlos Tévez a Manchester City edzésén 2011-ben.

A hírek szerint a Corinthians a Manchester Citynél ősszel a menedzserrel, Roberto Mancinivel összevesző, de néhány hete a klubhoz visszatérő Carlos Tévezért készül ismét ajánlatot tenni. A brazil klub 2011 nyarától 2012 januárjáig többször is próbált megegyezni az angol egyesülettel a 2004-2006 között náluk már megforduló csatár áráról, sikertelenül.

Az továbbra sem tűnik valószínűnek, hogy a Manchester City engedne a támadó árából, így a braziloknak vélhetően mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, de Roberto de Andrade klubigazgató eltökéltnek tűnik.

"Egészen biztos, hogy szerződtetni fogunk egy minőségi játékost, a szurkolók nyugodtak lehetnek, hogy meg fogjuk erősíteni a csapatot" - mondta.