Magyar Kupa

Sisa Tibor elhitte, hogy legyőzhetik a Debrecent

A Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján gólnélküli döntetlent ért el a Debrecen és a Kaposvár csapata. Mivel az első mérkőzésen a hajdúságiak 1-0-s győzelmet arattak, így végül ők jutottak be a legjobb négy csapat közé. Kondás Elemér szerint jobbak voltak, míg Sisa Tibor úgy érzi, nekik kellett volna továbblépni az elődöntőbe.

Sisa Tibor érthetően csalódott volt a lefújás után

"Érdekes mérkőzés volt - kezdte mérkőzés utáni értékelését a bajnoki listavezető Loki vezetőedzője, Kondás Elemér. - Annak kell örülni, hogy továbbjutottunk; voltak helyzeteink, de mindig a kapus kezébe lőttük a labdát. Hajdúch jó kapus, de a ziccereket be kellene lőni, egy kilenc emberrel játszó ellenfélnek illik gólt lőni…"

"Kis csapat vagyunk, de soha nem mondtam, hogy gyengék vagyunk – fogalmazott a Rákóczi trénere, Sisa Tibor. Minden dicséretet megérdemel a csapat! Véleményem szerint úgy játszottunk, hogy a továbbjutást is megérdemeltük volna. Egy biztos: lesz min gondolkodni hazafelé… Én elhittem, hogy tudunk nyerni Debrecenben, ezt elhitettem a játékosokkal is, és amikor mindent összeraktunk és mindent megpróbáltunk, akkor nagyon fájdalmas, ha nem sikerül a végén, amit elterveztünk."