Bajnokok Ligája

Mourinho és Cristiano Ronaldo is óvatoskodott a CSZKA-meccs előtt

Szerdán a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján a Real Madrid a Bernabéuban látja vendégül a CSZKA Moszkva együttesét. A párharc első felvonásán a csapatok 1-1-et játszottak egymással, a madridiak szerint pedig ez veszélyes eredmény.

Mourinho és Ronaldo is kimérten nyilatkozott

Noha az idei szezonban félelmetes mutatókkal bír hazai pályán a Real Madrid, José Mourinho és Cristiano Ronaldo is óvatosan - udvariasan? - fogalmazott a találkozót megelőzően.

"Nem mindig a legjobb csapat nyer. Egy nagyon nehéz mérkőzésre számítok, mivel az ellenfél évek óta erős csapattal rendelkezik. - mondta egy sajtótájékoztató keretein belül Mourinho. "Nagyon gyorsan támadnak és rendkívül veszélyesen kontráznak. Óvatosnak kell lennünk és szükségünk lesz a szurkolóink biztatására is".

Természetesen a sajtó képviselői a portugál tréner jövőjét is firtatták, de Mourinho ezúttal is rövidre zárta ezt a kérdéskört. "Nem attól függ a jövőm a Real Madridnál, hogy a szerdai negyeddöntőben elbukunk-e - kivéve persze, ha a klub másképp akarná. Akkor is maradok, ha kikapunk a CSZKA-tól, a döntésem nem egy mérkőzés eredményétől függ majd."

A blancók legnagyobb sztárja, a bajnokságban már 32 gólnál járó Cristiano Ronaldo ugyanakkor biztos abban, hogy honfitársa maradni fog a klubnál. "Mourinho nem hagyja el a Realt, ebben biztos vagyok" - mondta CR7, aki a moszkvaiak elleni meccsről azt nyilatkozta: "Tisztában vagyunk vele, hogy nagyon nehéz összecsapás lesz".

A királyiaknál több neves hiányzó is lesz, Mourinho nem számíthat többek között Ángel Di Maríára, Fabio Coentraóra, Hamit Altintopra, José Callejónra és Ricardo Carvalhóra - előbbi kettő sérülés miatt, utóbbi három pedig a szakember döntése miatt nem játszhat.

A Real Madrid kerete a CSZKA ellen
Kapusok: Iker Casillas, Antonio Adán, Tomás Mejías
Védők: Pepe, Álvaro Arbeloa, Raphael Varane, Raúl Albiol, Marcelo, Sergio Ramos
Középpályások: Nuri Sahin, Lassana Diarra, Sami Khedira, Xabi Alonso, Mesut Özil, Esteban Granero, Kaká
Támadók: Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuaín, Karim Benzema

 







CSZKA Moszkva - Real Madrid 1-1