Chelsea

Di Matteo átírta Villas-Boas edzéstervét a BL-meccs előtti napra

Roberto Di Matteo, a Chelsea megbízott vezetőedzője szakított a korábbi menedzser, Andre Villas-Boas edzéstervével, és nem akarja megfuttatni a játékosokat a Napoli elleni BL-meccs délelőttjén.

Roberto Di Matteo reklamál a Chelsea Stoke City elleni mérkőzésén a Premier League-ben 2012-ben.

Andre Villas-Boas irányítása alatt a Bajnokok Ligája-mérkőzések reggelein rendszeresen edzést tartott a Chelsea játékosainak, de a másfél hete kirúgott menedzser korábbi segítője és egyben utódja, Roberto Di Matteo szakít ezzel a hagyománnyal.

A Kékeknek a Napoli ellen kellene 3-1-es hátrányból továbbjutniuk a BL nyolcaddöntőjében, de a legutóbbi öt hazai meccsüket nem tudták megnyerni a sorozat egyenes kieséses szakaszában. Tavaly 1-0-ra kikaptak a Manchester Unitedtől, miután 0-0-t játszottak a Köbenhavnnal, két éve az Intertől szenvedtek 1-0-s vereséget, 2009-ben pedig a Barcelona elleni 1-1 bizonyult kevésnek, miután a Liverpool elleni emlékezetes 4-4-gyel még továbbmentek.

A korábbi menedzser által előírt reggeli edzést Di Matteo kedd estére hozta előre, így játékosai pihenéssel töltik majd a szerda délelőttöt.