Átigazolás

Anelka szerint Drogba utánaköltözik Kínába

A Chelsea korábbi csatára, Nicolas Anelka szerint valószínű, hogy egykori csapattársa, Didier Drogba nyártól hozzá hasonlóan a kínai Sanghaj Shenhua játékosa lesz.

Nicolas Anelka és Didier Drogba örülnek egy gólnak a Chelsea egyik mérkőzésén 2010-ben.

Drogba szerződése lejár a szezon végén a Chelsea-nél, és kétéves hosszabbítást szeretne, a klub viszont csak egy esztendőt adna meg neki. Így könnyen elképzelhető, hogy nem tudnak megegyezni, és az elefántcsontparti csatár szabadon igazolhatóvá válik. Korábbi csapattársa, a januárban távozott francia Nicolas Anelka szerint a center könnyen kiköthet az ő jelenlegi együttesénél Sanghajban.

"Egyelőre nehéz megmondani, hogy mi lesz, de rendszeresen beszélünk, és én arra számítok, hogy ő is jön Kínába. Amikor eljöttem a Chelsea-től, mondtam neki, hogy hamarosan újra együtt fogunk játszani" - nyilatkozta Anelka.

A 2012-es év a nagy játékosmozgásról szólhat a Chelsea-nél, hiszen a francia támadó után a brazil védő, Alex is eligazolt a Paris Saint-Germainhez, és Drogba mellett Florent Malouda, valamint Salomon Kalou távozását is valószínűsítik.