La Liga előzetes

A Villarreal győzelmével végképp eltávolodna a kieső zónától

megosztom

Egy mérkőzés maradt a hétfői napra a spanyol bajnokság 28. fordulójából, a 17. Villarreal hazai környezetben fogadja a Getafét. A két csapat között mindössze két pont van a tabellán, így ha a Sárga Tengeralattjáró legyőzi a madridi csapatot, akkor megelőzi a tabellán.

A Villarreal otthon begyűjtheti a három pontot

Villarreal - Getafe 21.00
Tv: sport1
hatharom-tipp:1
Iroda: Bwin@1.91
Iroda: Unibet@1.90

Továbbra is nehéz kiigazodni a Villarreal csapatán, mert ugyan miután Francesco Molina átvette a csapatot, valamelyest megindultak felfelé, de a legutóbbi három fordulóban nem sikerült megkaparintani a győzelmet. A Granada és a Sevilla legyőzése után a Mallorcától és a Zaragozától is kikapott idegenben, a két találkozó között viszont értékes döntetlent ért el a BL-szereplésre pályázó Athletic Bilbao ellen. Amiben a hétfő esti találkozó előtt bízhatnak Nilmarék, hogy az El Madrigalban hosszú hetek óta nem találtak legyőzőre, ráadásul a Getafe a liga legrosszabb formában lévő csapata - a vasárnap a Barcelonával szemben alulmaradó Racing Santanderrel egyetemben.

A hazaiaknál továbbra sem számíthat a szakmai stáb a csapat legnagyobb sztárjára, az olasz Guiseppe Rossira, míg a vendégeknél Alberto Lopo a legnevesebb hiányzó.

A két csapat őszi mérkőzésén gólnélküli döntetlen született, de a Villarreal pályaválasztása mellett utoljára 2008-ban szerzett pontot a madridi kiscsapat.

A képre kattintva élőben is nyomon követheted az eredmény alakulását

 

megosztom