NB I

Az Újpest sima vereséget szenvedett Pakson

  • MTI

A nyolcadik helyen álló Paks Hrepka Ádám első félidőben szerzett góljaival 2-0-ra legyőzte a vendég Újpestet a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójának szombati játéknapján.

Az Újpest sima vereséget szenvedett - Fotó:nso.hu

A két csapat öt eddigi egymás elleni paksi bajnoki meccséből négyet nyert meg a tolnai együttes, egy pedig döntetlennel zárult korábban, s a lilák rossz sorozata ezúttal sem szakadt meg. A hazaiak az első félidőben nagyon jól futballoztak, és Hrepka Ádám két góljával biztosan vezettek a szünetben.

A fordulást követően feljavultak a lilák, de még úgy sem tudták veszélyeztetni a paksiak győzelmét, hogy a 66. perctől emberelőnyben játszhattak. Sőt, ha jobban koncentrálnak a hazaiak, akár nagyobb különbséggel is győzhettek volna.

OTP Bank Liga, 19. forduló:
MVM Paks-Újpest FC 2-0 (2-0)
Paks, 3468 néző, V: Radványi
Paks:Csernyánszki - Heffler T., Éger, Gévay, Szabó J. - Sipeki, Fiola - Szatmári L. (Mészáros I. 87.), Kiss T., Magasföldi - Hrepka (Montvai 89.)
Újpest: Balajcza - Litauszki, Dvorschák, Fodor M., Nagy P. - Proesmans (Jevtic 68.), Vasiljevic - Remili, Kabát, Balogh B. (Tajthy, a szünetben) - Zamostny (Barczi, a szünetben)
gólszerző: Hrepka (5., 26.)
kiállítva: Magasföldi (66.)
sárga lap: Magasföldi (57., 66.), Heffler T. (84.), illetve Fodor M. (47.)