Premjer Liga

Dzsudzsák gólpasszt adott a CSZKA ellen - videó

Az orosz Premjer Liga rájátszásának negyedik fordulójában a Dinamo Moszkva 1-1-es döntetlent ért el a CSZKA Moszkva elleni rangadón. A vendégeknél Dzsudzsák Balázs kezdőként végig játszotta a mérkőzést, a 74. percben az ő beadásából Semsov egyenlített fejjel.

Az előző fordulóban a CSZKA a címvédő Zenit ellen játszott 2-2-es döntetlent, míg a Dinamo hazai pályán az Anzsi Mahacskalától kapott ki 1-0-ra.

A pénteki rangadón a hazaik Seydou Doumbia révén már a 3. percben előnybe kerültek, az elefántcsonparti támadó Berezovsky kapus hibáját használta ki szemfüles módon.

A gyenge színvonalú találkozón hosszú ideig semmi említésre méltó esemény nem történt, majd a 74. percben Voronin passza után Dzsudzsák tekert remekül középre, ahol az érkező Semsov 15 méterről a hazai kapuba fejelt. Ugyan az egyenlítés után a Dinamo megpróbálta kicsikarni a győzelmet, végül meg kellett elégednie az egy ponttal.

Az orosz bajnokság felsőházi rájátszásában a CSZKA így továbbra is a második helyen áll a listavezető Zenit mögött, míg a Dinamo a városi riválistól két ponttal lemaradva a harmadik.

Premjer Liga 34. forduló
felsőházi rájátszás
CSZKA Moszkva - Dinamo Moszkva 1-1 (1-0)
gólszerző: Doumbia (3.) ill. Semsov (74.)