Diósgyőr

Vasárnap már DVTK-sört ihatnak a szurkolók

Dudás Hunor, a DVTK-t működtető Diógyőr FC Kft. ügyvezető igazgatója és Kerekes Péter, a Dreher Sörgyárak Zrt. marketing igazgatója csütörtökön közös sajtótájékoztató keretében "leleplezte" a DVTK-sört.

A terméket a címvédő Videoton ellen sorra kerülő hazai bajnoki meccsen bocsátják először áruba vasárnap."Amikor bejelentettük hogy szeretnénk létrehozni a DVTK-sört, majd több más DVTK márkaterméket, akkor sokan kérdezték, miért a sör az első brand? - kezdte Dudás Hunor. - Azért, mert a sör és futball összekapcsolódik. Ez az első a sajátmárkás termékek közül, a közeljövőben jön a kávé, ásványvíz, energiaital és mások."

"Miért a Dreher lett a partnerünk? - folytatta. - Szeptembertől sok tárgyalást folytattunk, melyek során világossá vált, hogy a Dreher Sörgyárak Zrt. felismerte a klubban és a klub mögött álló szurkolókban rejlő potenciált, és elkötelezett az együttműködés mellett. Ezért hosszútávú, 2015. június 30-ig érvényes, kizárólagos szerződést kötöttünk."

Az anyagi háttérről annyit árult el a klubvezető, hogy a hivatalos honlapon külön számláló mutatja a DVTK márkatermékekből származó bevételt, amit a szurkolókra, a stadion komfortosabbá tételére költ a DVTK.

A Dreher Sörgyárak Zrt. részéről Kerekes Péter marketingigazgató a következőket mondta: "Felcsillant a szemünk, amikor először hallottunk a DVTK-sör tervéről. Nem kell bemutatni a kiemelt népszerűségű DVTK-t, akivel nem csak szponzorációs szerződést kötöttünk, hanem “házasságot”. Hozományként nem csak sörünket, hanem a rendelkezésre álló marketing-, és kereskedelmi know-how-t, valamint disztribúciós hálózatunkat hozzuk."

"A DVTK-sör jó minőségű és népszerű ízvilágú termék, amely széles tömegeket céloz meg - folytatta. - Április elejétől kapható Borsod-Abaúj-Zemplén megye élelmiszerboltjaiban és sörözőiben üveges, dobozos formában és fontos, hogy elérhető áron kínáljuk. Az elérhető ár árusítóhelyenként változik, de hozzávetőlegesen 150 forintot jelent. Az értékesítés támogatására online és kültéri marketingkampányt indítunk, és vasárnapi Videoton elleni mérkőzésen már megkóstolhatják a szurkolók a csapolt sör a Diósgyőri Stadionban."