Férfi kézilabda

Főállású kapitányt akarnak a szövetségben, Mocsai távozhat Veszprémből

A Magyar Kézilabda Szövetség részéről Borsos Attila kijelentette, főállású szövetségi kapitányokkal képzelik el a jövőt.

Mocsai Lajos távozhat Veszprémből

Továbbra is tartja magát a pletyka, hogy Mocsai Lajos, az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője nem tölti ki a jövő év nyaráig szóló szerződését, hanem a szezon zárását követően elhagyja a klubot. A szakembert megviselte, hogy néhány hete, a lengyel Kielcétől elszenvedett hazai Bajnokok Ligája-vereség után gúnyosan az ő nevét skandálták a szurkolók.

"Csak a hazai feladatokra és a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőre összpontosítunk, valamennyi fronton szeretnénk minél sikeresebben teljesíteni - mondta a Blikknek a szakember, aki a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztját is betölti. - Ehhez nyugodt háttérre van szükség."

A Magyar Kézilabda Szövetség részéről Borsos Attila kijelentette, főállású szövetségi kapitányokkal képzelik el a jövőt.

"A nőknél a norvég Karl-Erik Böhn személyében már olyan edzőt választottunk, akinek a szövetségben van a főállása. Ugyanilyen szakembert szeretnénk a férfiválogatott élére, sőt hamarosan a junior nemzeti csapatoknál is követnénk ezt a példát - jegyezte meg a menedzseléséért felelős elnökségi tag. - Persze olyan kedvező anyagi feltételeket egyelőre nem tudunk ajánlani, mint a legjobb hazai klubok."