Vízilabda ob I

A Honvéd sírását meghallották, ezért kaptak segítséget - Vincze Balázs

Az A-Híd Szeged Beton VE vezetőedzője szerint a Honvéd elleni rangadón "érdekes" dolgok történtek, amiket inkább nem kommentálna.

Vincze Balázs inkább nem kommentál - Fotó:szegecafe

Döntetlent játszott az A-Híd Szeged Beton VE férfi vízilabdacsapata a Vodafone OB I tegnapi rangadóján hazai környezetben a Groupama Honvéd ellen. Az 5-5-re végződő mérkőzés után a hazaiak vezetőedzője, Vincze Balázs a játékvezetőkkel sem volt kibékülve.

"Kár érte, mert ekkor eldönthettük volna a meccset, egy esetleges 5-2-es eredménynél nem tudott volna talpra állni a Honvéd. Kétszer is hibáztunk, nagyon sajnálom - nyilatkozta Vincze Balázs vezetőedző a Délmagyarnak.

A hajrában kettős emberelőnybe került a Honvéd, azonban a zsűriasztaltól nem kapott jelzést időben az egyik szegedi játékos, miközben a vendégek gólt szereztek. Vincze Balázs reklamált, Gergelyék már védekezéshez rendezkedtek be, majd hosszas egyeztetés után nem adták meg a találatot.

"A Honvéd sírását meghallották, ezért kaptak segítséget. Itt a hajrában már érdekes dolgok történtek, amit kár lenne kommentálni" - jegyezte meg a szakember.