Európa Liga

A világbajnok támadó szerint Rooney egy gyilkos

Az Európa Liga nyolcaddöntőjében az Athletic Bilbao a tavalyi BL-döntős Manchester Uniteddel került össze, Fernando Llorente, a baszkok világbajnok csatára azonban nem fél a nagynevű riválistól.

Fernando Llorente nem fél Rooneytól -

A második számú európai kupasorozat talán legizgalmasabb párharca a Manchester United-Athletic Bilbao csata. A baszk együttes egy vérbeli kupacsapat, amely két mérkőzésen bárki ellen esélyes lehet, míg az angol a kontinens legjobb együttesei közé tartozik - függetlenül attól, hogy nem élte túl a BL csoportkörét.

"Nyilvánvaló, hogy a Manchester United az esélyes. Ők mindig a Bajnokok Ligájában játszanak, ahol olyan csapatokkal versengenek, mint a Barcelona vagy a Real Madrid. Európa egyik legnagyobb klubjáról beszélünk" - mondta Llorente a spanyol EP hírügynökségnek. 

"Wayne Rooney egy igazi gyilkos. Az ő győzni akarása az egész csapatot inspirálja" - dicsérte az angol alakulatot és annak legjobbját a spanyol válogatott csatár, aki ettől függetlenül lát esélyt a továbbjutásra. 

"Nagyon izgalmas meccseket várok. Nagyon várjuk már a találkozót, és mindent meg fogunk tenni, hogy jó eredményt érjünk el. Eddig elég jól szerepeltünk, talán okozhatunk meglepetést".

Hogy sikerül-e a baszkoknak megtréfálniuk a Vörös Ördögöket, az kétséges, mindenesetre a két csapat csütörtök este az Old Traffordon összeméri erejét.

A találkozóról élő szöveges tudósításban számolunk be a hathárom.hu-n.