Manchester City

Mario Balotellinek meg kell házasodnia - Roberto Mancini

Házasságra szólította fel szabályszegő focistáját Roberto Mancini, aki ígéretét betartván a maximális büntetést szabta ki focistájára, amiért a meccs előtti szabályokat megszegvén hajnalig szórakozott.

A Manchester City sztárja, Mario Balotelli megint nem bírt magával a hétvégén, és ez természetesen edzője fülébe jutott. Mancini megígérte, hogy a maximális büntetést fogja kiszabni engedetlen játékosára, Balotelli így 250 ezer fontnyi fizetéstől esik el kihágása miatt.

Balotellit rengetegszer kellett már figyelmeztetni, hogy tartsa be a klub elvárásait, de úgy tűnik, hiába. Mancini szerint a házasság szent köteléke talán segítene a klasszison.

"Lehet, hogy a házasság jót tenne neki. Biztos vagyok benne, hogy tudja, hogy hibázott, de ő már csak ilyen. Semmit nem tehetünk, ha nem jön rá magától, hogy ezt nem csinálhatja. Jelen pillanatban ő saját maga legnagyobb ellensége. Ha profi játékos vagy, nem maradhatsz fenn ilyen sokáig meccs előtt. Ha hamarabb ágyba ment volna, lehet, hogy több gólt lőtt volna".

Ezzel Mancini arra célzott, hogy a Bolton elleni meccsen egynél több gólra számított volna Balotellitől.

Nos, meglátjuk, hogy elég volt-e a 250 ezer fontos büntetés az olasznak, hogy örökre megjegyezze: a szabályokat be kell tartani. Az, hogy edzője magánéletre vonatkozó tanácsait is megfogadja-e, erősen kérdéses.

Na nem, mintha csúnyának tartanánk Raffaella Ficót, a "feleségjelöltet", de Balotelli eddigi kapcsolatai alapján a jelenlegi komolysága nem igazán megállapítható.

Kattints a képre, hogy megtekinthesd galériánkat! Te elvennéd?

Mario Balotelli barátnője, Raffaella Fico