Serie A

A Juventus veretlen maradt, de pontokat veszített a Chievo ellen

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a Juventus hazai pályán játszott 1-1-es döntetlent a Chievóval.

A Juventus nem bírt a chievóval - Fotó: AFP

Mivel kora este a Milan győzött, így a Juventusnak is három pontot kellett szereznie a Chievo ellen. A hazaiaknál Del Piero és Quagliarella a kispadon kapott helyet, a Chievóban Paloschi dolga lett volna a gólszerzés. A 18. percig bírta a Chievo a torinóiak ellen, ekkor Pirlo balról beívelt szabadrúgásába Chiellini csúsztatott bele, a labda a kapufáról kifelé pattant, viszont De Ceglie eszmélt, és a kapuba bólintott (1-0). A 40. percben még Padoin 25 méteres lövését hárította Sorrentino, így szünetben maradt az egygólos hazai előny.

Az 56. percben Acerbi szabadrúgásból kísérletezett, Buffon azonban kiütötte a labdát. Húsz perccel később a csereként beállt Moscardelli jobbról gurította be a labdát, Dramé pedig a bal alsó sarokba lőtt, Bonucci csak bele tudott érni a labdába (1-1).

A Juventus ezzel elérte szezonbeli 12. döntetlenjét is, az egy meccsel többet játszó Milan így három ponttal vezet előtte a tabella élén.

A mérkőzés góljait itt megtekintheted.

Serie A
26. forduló
Juventus-Chievo 1-1
Gólszerző: De Ceglie (18.), ill. Dramé (76.)