Tragédia

Öngyilkos lett a bundabotrányba keveredett REAC klubigazgatója

  • MTI
Címkék:
megosztom

Negyvenhét évesen öngyilkosságot követett el Kutasi Róbert, a labdarúgó NB II-ben szereplő REAC igazgatója csütörtökön - közölte honlapján a klub péntek reggel.

Kutasi Róbert a REAC sportigazgatójaként"A REAC elnöksége mély fájdalommal tudatja azt az iszonyatos hírt, mely egyben számunkra felfoghatatlan is, klubunk igazgatója, Kutasi Róbert 2012. március 1-én az értelmetlen halált választotta! Az űr, melyet maga után hagyott, soha nem pótolható" - áll az egyesület közleményében. Kutasi Róbertet a klub saját hallottjának tekinti.

A másodosztályú klub az elmúlt napokban azzal került a figyelem középpontjába, hogy kedden - nyolc mérkőzés manipulálásának gyanúja miatt - a Központi Nyomozó Főügyészség őrizetbe vette és kihallgatta az egyesület hat jelenlegi és volt futballistáját.

"Vége az életemnek. Amiért harcoltam, mind semmivé vált, abban a klubban gyűrt maga alá a mocsok, amelyért dolgoztam, azok az emberek tettek tönkre, akikben megbíztam. Csúzlival lövöldöztem az aknavetőkre, s belátom, vereséget szenvedtem" - olvasható Kutasi Róbert csütörtöki nyilatkozata a Nemzeti Sport pénteki számában.

megosztom