Vízilabda BL

A Vasasnál örülnek a Dubrovniknak, Szegeden nem annyira a Zagrebnak

  • MTI

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Vasas a horvát Jug Dubrovnikkal, a Szeged pedig a szintén horvát Mlados Zagrebbel küzd meg a négy közé jutásért a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában. Előbbi együttesnél elégedettek, utóbbinál kicsivel csalódottabbak a sorsolás után.

"Egyáltalán nem baj, hogy nem a Reccót fogtuk ki, mert egy meccsen még az olaszok nemzetközi  szupercsapata  is legyőzhető ugyan, de kétszer"   - reagált Méhes Jenő, a Vasas szakosztály-igazgatója az MTI-nek.  - "Amúgy a nyolcasból egyedül a Budva lóg ki, a többi szinte teljesen egyforma erejű. Mindent egybevetve elégedett vagyok a sorsolással, főleg, hogy idegenben kezdünk."

A szegediek szakosztály-igazgatója, Juhász György is igyekezett pozitívan állni a fejleményekhez, de el tudott volna képzelni könnyebb sorsolást is: "Bevallom, nemigen örülünk neki, hogy a Mladostot, vagyis a háromból a legerősebb ellenfelet kaptuk. Viszont úgy vagyunk vele, hogy ha a Partizant, a BL-címvédőt kétszer is le tudtuk győzni, nem lehet akadály a zágrábi csapat sem. Az meg külön pozitívuma a dolognak, hogy a horvátoknál játsszuk az első mérkőzést."