Angol foci

Mourinho Londonban vesz új házat?

A The Sun című angol bulvárlap egy fotót közölt José Mourinhóról, amin a portugál menedzser egy (állítólagos) ingatlanügynökkel beszél Londonban. Mindez az újság szerint bizonyíték arra, hogy a Real Madrid főnöke visszatér a Chelsea-hez, vagy Harry Redknappet váltja a Tottenhamnél a szezon végén.

Az újság tudni véli, hogy Mourinho kedden az angol fővárosban járt - teheti, hiszen a FIFA-játéknap miatt játékosai nagyobb része nemzeti válogatottjánál tartózkodik -, és öt házat is szemügyre vett London Knightsbridge és Mayfair kerületében, aztán megvacsorázott Chelsea-ben.

A The Sun című angol bulvárlap egy fotót közölt José Mourinhóról, amin a portugál menedzser egy (állítólagos) ingatlanügynökkel beszél (állítólag) Londonban

A portugál szaktekintély angliai visszatéréséről régóta keringenek hírek a nemzetközi sajtóban, tény, maga Mourinho már számtalanszor nyilatkozott arról, hogy egy napon visszatér a szigetországba, ahol a legjobban szeretett dolgozni. Egykori klubja, a Chelsea egyre mélyebb mocsárba süllyed, így elképzelhető, hogy Roman Abramovics visszacsábítja a Stamford Bridge-re a Kékekkel három év alatt két bajnoki címet, egy FA-kupát-, és két Ligakupát elhódító edzőt. De a White Hart Lane-en is megüresedhet a menedzseri poszt, mivel Harry Redknapp a legesélyesebb az angol válogatott irányítására.