Inter

Nem fogok lemondani, hiszek a csapatban - Ranieri

A Napoli hazai pályán egygólos győzelmet aratott az Internazionale felett az olasz labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának vasárnapi játéknapján. A vendég milánói csapat a legutóbbi nyolc mérkőzéséből hetet elveszített, de Claudio Ranieri vezetőedző nem gondol a távozásra.

A kék-feketék legutóbbi nyolc mérkőzésükből hetet elveszítettek, de Claudio Ranieri vezetőedző nem gondol a távozásra.

"Nem tudom, nem tudok válaszolni az elnöknek - mondta Ranieri a mérkőzés után arra a kérdésre, mit fog mondani Massimo Moratti klubelnöknek az újabb gyászos teljesítményről. "De nem fogok lemondani - folytatta. - Hiszek a játékosokban és a csapatban."

"Vesztettünk, többször is, de megvan bennünk az erő és a győztes mentalitás ahhoz, hogy újra a siker útjára lépjünk. A csapat csak szenvedett, noha előre tudtuk, hogy a Napoli le fog támadni, hiszen hajtotta őket a Bajnokok Ligájában elért fontos győzelem. Nagyon szerettünk volna nyerni, de sajnos nem sikerült."

"Egy nagy hullámvölgyön mentünk keresztül, de a februárnak már vége, és reméljük, hogy a hó végével a sötét időszakot is magunk mögött hagytuk" - fogalmazott reményeiről a 60 esztendős szakember.

A kék-feketék a 7. helyen állnak a tabellán, de már kilenc ponttal maradnak el a BL-selejtezőt érő harmadik pozíciótól.