Férfi kézilabda

Néhányan megtaláltak, de meg kell nézni, kik ők - Mocsai Lajos

Mocsai Lajos nem szeretne a sajtón keresztül üzengetni az őt bíráló kritikusoknak.

Mocsai Lajos elégedett a továbbjutással - Fotó: blikk

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 10. fordulójában az MKB Veszprém a spanyol Atlético Madridot fogadta. A magyar bajnoknak a továbbjutáshoz mindenképpen pontot kellett szereznie, és bár volt ötgólos hátrányban is a második félidőben, nagy küzdelemben ki tudta harcolni a győzelmet és a csoport második helyét.

A klub drukkerei ugyan elismerik, hogy jókora bravúr volt két pontot szerezni a legutóbbi sorozat döntőse ellen, de a mutatott teljesítményt erősen kifogásolják.

"Fölösleges számon kérni a szépséget, ezen a létfontosságú meccsen csak az eredményesség számított. Az volt a cél, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk, s biztosítsuk be továbbjutásunkat. Ezt a feladatot sikerrel teljesítettük, így joggal lehetünk elégedettek - mondta a Blikknek Mocsai Lajos, a klub vezetőedzője. - Ne felejtsük el, a kontinens legjobb 16 csapata közé jutottunk, ezt nagyon sok más labdajátékban megirigyelnék honfitársaink.

Mocsai Lajos nem szeretne a sajtón keresztül üzengetni az őt bíráló kritikusoknak.

"Nem akarom tönkretenni magam, nem foglalkozom azzal, hogy egyesek engem támadnak. Néhányan ugyan megtaláltak, de meg kell nézni, hogy kik ők, s mennyien vannak. Állítom, sokkal többen kerestek meg, s biztosítottak támogatásukról. Egyébként sem olyan ember vagyok, aki a sajtón keresztül üzenget."