Bajnokok Ligája

Még keményebben és keményebben kell dolgoznunk - Ranieri

A Marseille hazai pályán 1-0-ra legyőzte az Intert a Bajnokok Ligája nyolcaddöntős fordulójának szerdai játéknapján, ezzel az olasz együttes már sorozatban hét meccsen nem tudott nyerni, ráadásul ezek közül hatot el is vesztett. A vezetőedző, Claudio Ranieri ennek ellenére nem volt elégedetlen csapatával, és még mindig bizakodó.

Didier Deschamps, a Marseille vezetőedzője természetesen nagyon boldogan értékelt, és érthetően bízik is abban, hogy csapata be tud kerülni a BL legjobb nyolc csapata közé.

"Nagy elégtétel, hogy nyerni tudtunk. Az utolsó pillanatban általában az olasz csapatok tudnak gólokat szerezni, de mi most nagyon jól játszottunk egy erős csapat ellen. A hajrában nagyon nyomtunk, és ez ki is jött a gólban. Kértem a játékosoktól, hogy menjenek előre, és nem akartam olyan cserét végrehajtani, amivel a támadósorunk gyengült volna. Ebben mindig van kockázat, de ragaszkodtunk a taktikánkhoz, és már nem volt idejük válaszolni a találatunkra. Most bíznunk kell magunkban és a visszavágóra úgy kell kimennünk, hogy tovább akarunk jutni."

Claudio Ranieri az Inter egyik mérkőzésén a Serie A-ban 2011-ben.

Claudio Ranieri, az Inter mestere visszafogottabb volt, de még mindig úgy érzi, hogy talpra tudja állítani csapatát.

"Nem sok szerencsénk volt az utóbbi hetekben. Ezúttal akkor kaptunk gólt, amikor már vége volt a meccsnek, pedig addig kontroll alatt tartottuk a Marseille-t. De így is megmutattuk, hogy van bennünk erő, és meg tudjuk fordítani ezt az állást a teli hazai stadionunk segítségével. Csalódott vagyok az eredmény miatt, de nagyon is elégedett a hozzáállásunkkal. Csak úgy hagyhatjuk magunk mögött ezt a nehéz időszakot, hogy még keményebben és keményebben dolgozunk."

A mérkőzés egyetlen gólja