Manchester City

Mancini szerint Tévez két héten belül visszatérhet

A Manchester City menedzsere, Roberto Mancini kijelentette, hogy a viselkedéséért bocsánatot kért Carlos Tévez két héten belül játékba állhat.

Az argentin csatár szerdán nyilvánosan bocsánatot kért a klubtól, menedzsere szerint két-három hét edzés után játszhat.

"A müncheni incidens után egy héttel a házamba hívtam, és azt mondtam neki: Carlos, bocsánatot kérsz mindenkitől, és az ügy lezárva. Most már nincs vele semmiféle problémám, úgy gondolom, két-három hét edzés után újra pályára léphet" - nyilatkozta az olasz tréner az ESPN-nek.

Az argentin csatár szerdán nyilvánosan bocsánatot kért a Manchester Citytől, amiért a tavaly szeptemberi, Bayern München elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen nem volt hajlandó csereként beállni.

A gyárvárosi együttes egyébként kettős győzelemmel jutott tovább az Európa Liga következő, nyolcaddöntős körébe. A szerdai visszavágón 4-0-ra verte a Portót, amiről így beszélt Mancini: "Remek meccset játszottunk, a 4-0 talán kissé túlzó különbség, de az a lényeg, hogy továbbjutottunk. Döntőbe akarunk kerülni, ami nehéz lesz, de emiatt minden mérkőzésen a legjobb csapatomat fogom játszatni, bár tudjuk, hogy néhány változtatás azért mindig szükséges lehet."