U17-es válogatott

Simán nyert Pisont István csapata

A hét első három napjában Telkiben edzőtáborozó U17-es válogatott a besztercebányaiak korosztályos csapatával mérkőzött meg.

Pisont István szövetségi edző hétfőn egy, kedden két edzést tartott a márciusi elitkörre készülő együttesünk tagjainak, szerdán pedig a Banska Bystrica elleni felkészülési mérkőzés zárta az edzőtábort. A mieink 4-1-es félidő után végül 5-1-re nyertek.

"A mérkőzés első félidejével kimondottan elégedett voltam, annak ellenére jól játszottunk, hogy a játékosokon érződik, a szezon elején még nincsenek csúcsformában - mondta Pisont István az az mlsz.hu-nak. - A játékban visszaköszöntek az edzéseken begyakorolt taktikai elemek, de a jövőben szeretnénk több energiát fordítani a minőségi labdabirtoklásra, a türelmesebb, higgadtabb játékra, mert egyelőre a hév és az akarat sokszor elviszi a játékosokat. Az edzőtábor végén mindenkit azzal engedtünk haza, hogy úgy készüljenek, eddigi pályafutásuk legnagyobb feladata várhat rájuk, amennyiben bekerülnek a hazai rendezésű elitkörre készülő keretbe.

Felkészülés
Magyarország-Banska Bystrica 5-1 (4-1)
Magyarország, 1. félidő: Hrabina Alex - Baksa Dénes, Asztalos Dávid, Kovács Tamás, Bobál Dávid - Németh Márió, Berecz Zsombor, Nagy Dominik - Farkas Zoltán, Bobál Gergely, Vida Krisztofer
2. félidő: Dániel Csaba - Németh Áron, Lorentz Márton, Dékány Péter, Pataki Zsolt - Hujber Tamás, Csillag Dáriusz, Bereczki Dániel - Tóth László, Bobál Gergely, Varga Szabolcs