Utánpótlás

Idei második összetartásán vesz részt az U17-es válogatott

A tavaszi Európa-bajnoki elitkörre készülő korosztályos csapat szerdán nemzetközi edzőmérkőzésen is pályára lép.

Pisont István szövetségi edző csapata idei második összetartásán vesz részt Telkiben, a háromnapos edzőtábor végén, szerdán délben válogatottunk a szlovák Banska Bystrica együttesével játszik edzőmérkőzést - olvasható az mlsz.hu-n.

23 fős keretbe ezúttal több olyan játékos is bekerült, aki az elmúlt időszakban nem kapott lehetőséget a csapatban, de korábban már bizonyított a válogatottban.

"A januári edzőtáborban főleg a már korábban begyakorolt játékelemek ismétlése és gyakorlása volt terítéken, most szeretnénk továbbfejleszteni azt az alapjátékot, amit az őszi Eb-selejtezőkön sikerrel alkalmaztunk - mondta az mlsz.hu-nak Pisont István. - Vannak új játékosok a keretben, főleg olyan futballisták, akik korábban már dolgoztak együtt a korosztállyal, és most ismét megnézzük, milyen állapotban vannak. Bár ezúttal nem egy válogatott lesz az ellenfelünk, úgy gondolom, a besztercebányaiak elleni edzőmérkőzés is megfelel majd a szakmai céloknak, hiszen külföldi csapattal játszhatunk egy várhatóan jó ritmusú meccset."