Vasas

Ednilson egyelőre keveset mutatott Angyalföldön

A bissau-guineai – portugál állampolgárságú Ednilson a Vasas kedd délelőtti edzéséről még hiányzott, de délután befutott és a csapattal tréningezett, de Urbán Flórián vezetőedzőt nem győzte meg.

Az fcvasas.com beszámolója szerint a Vasas futsal csapata profitálhatna a korábbi AS Roma és Benfica labdarúgó képességeiből: pontos passzokkal és higgadt megoldásokkal mutatkozott be Angyalföldön Ednilson. Abból viszont semmit sem mutatott, amire az ő posztján szükség van az OTP Bank Ligában: egyetlen ütközést, egyetlen szerelést nem láttak tőle. Minden bizonnyal az edzettségi állapotával is lehetnek gondok, hiszen saját bevallása szerint egy portugál másodosztályú egyesület foglalkozásait látogatta a közelmúltban – ám nem napi rendszerességgel. A műfüves pálya mellett állomásozó egyik tévétársaságnak azonban ennyi is elég volt ahhoz, hogy mikrofonvégre kapja a színesbőrű játékost.

Urbán Flóriánt elsőre kevésbé győzte meg Ednilson teljesítménye, amit jelez, hogy a holnap 14 órakor kezdődő, Pénzügyőr elleni edzőmérkőzésen inkább a már ismert labdarúgóknak szavaz bizalmat.