Női kézilabda

Tomori Zsuzsanna visszatér Győrbe?

Elképzelhető, hogy a szezon végén, szerződése lejártával távozik a KEK-győztes FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatától Tomori Zsuzsanna.

Tomori Zsuzsa visszatérhet Győrbe - Fotó:telesport

Két év után véget érhet az KEK-győztes FTC-Rail Cargo Hungaria és Tomori Zsuzsanna sikerekben gazdag munkakapcsolata. Mint ismert, a válogatott átlövő 2010 áprilisában került a fővárosi csapathoz, miután szerződést bontott a Győri Audi ETO KC együttesével, a Ferencvárossal kötött szerződése viszont a szezon végén lejár. A Fradi megtartaná a 24 éves játékost, ám a hírek szerint előző együttese, a Győr, a Csáki Viktóriát is foglalkoztató francia Metz és egy montenegrói élcsapat is szívesen látná soraiban a kétszeres magyar bajnok és háromszoros kupagyőztes játékost.

"Természetesen a mi célunk nem lehet más, minthogy meggyőzzük őt a közös munka folytatásáról. Ennek érdekében folyamatosan tárgyalunk vele, de más csapatoktól is kapott ajánlatokat. Bízom benne, hogy a következő KEK-mérkőzésünkig, amely két hét múlva lesz, eldől, hogy hol folytatja a pályafutását - mondta a sportklub.tv-nek Kökény Beatrix, a zöld-fehérek ügyvezető igazgatója. - Addig sem ülünk azonban karba tett kézzel, gondolkozunk az esetleges pótlásán, de neveket nem szeretnénk mondani. Azt gondolom, hogy nem lennénk könnyű helyzetben, ha a távozás mellett döntene, mert egy ilyen komplex játékost, mint amilyen ő, nehéz lenne pótolni. Annyit elmondhatok, hogy ha úgy alakul, akkor lehetőség szerint magyar játékost szeretnénk a helyére igazolni."