Európa Liga

Az ellenfél meghatott edzőjét ünnepelték a Lazio szurkolói - videó

  • Bodnár Gergő

Üdvözlő transzparenssel köszöntötték a Lazio szurkolói korábbi játékosukat, az Atlético Madrid jelenlegi vezetőedzőjét, Diego Simeonét a két csapat csütörtöki Európa Liga-meccsén.

Diego Simeonét, az Atlético Madrid vezetőedzőjét, a Lazio korábbi játékosát köszöntik a szurkolók a két csapat Európa Liga-mérkőzésén 2012-ben.

"Bentornato a casa Cholo" vagyis "Isten hozott itthon Cholo". Csütörtök este az Atlético Madrid elleni Európa Liga-mérkőzést megelőzően a hazai szurkolók ezzel a kiírással fogadták Diego Simeonét, a Lazio volt játékosát. A spanyol csapatot irányító argentin edző 1999 és 2003 között szerepelt a római klubban, amellyel 2000-ben olasz bajnokságot, Olasz Kupát és Szuperkupát is nyert.

Simeone már játékos pályafutása során is a Lazio-szurkolók egyik kedvencének számított, most pedig visszatérése kapcsán részesítették hatalmas ünneplésben a Stadio Olimpicóban.

"Nagyon jó emlékeket őrzök az itt eltöltött időszakról és a Lazio szurkolóiról. Egészen elképesztő, hogy ilyen fogadtatásban részesítettek, ez egy örök emlék marad számomra" - mondta Simeone.