Bundabotrány

Aczél az erőszaktól sem riad vissza és külföldre menne

Címkék:

A REAC korábbi trénere a kispadon ülve nem vette észre, hogy manipulálták a meccseket.

Aczél Zoltán külföldön dolgozna

Aczél Zoltán továbbra is állítja, hogy ártatlan. A november 30-án őrizetbe vett, majd december 9-én szabadlábra helyezett szakember a 2007 szeptembere és 2008 májusa között manipulált REAC-meccsekről sem tud semmit.

"Megdöbbentem, amikor meghallottam a hírt. A kispadon ülve nem vettem észre olyan jeleket, amelyek arra utaltak volna, hogy a futballistáim közül nem mindenki szeretne győzni - kezdte a Blikknek Aczél, aki nem szeretné, ha összemosnák a nevét az ott történtekkel. - Higgye el, ebben az esetben az erőszaktól sem riadok vissza, és akkor végre joggal vádolhatnak majd, igaz, egészen másért. Velem kapcsolatban ne kombináljon senki! Ne állítsák azt, hogy én vagyok az oka mindennek. Én, aki nem is bundáztam."

A tréner azt állítja, sosem bundázott, sőt a REAC-nál kifejezetten értékelték az elvégzett munkáját.

"Az összes munkahelyemen tisztességgel, becsülettel végeztem a feladatomat. Bocsánat a kifejezésért, de a REAC évente nevetséges összegből, 100 millió forintból gazdálkodott. Ezt a csapatot tartottam bent kétszer az élvonalban. Forgács József tulajdonos viccesen arról beszélt, hogy szobrot állít nekem Rákospalotán."

Aczélnak egyelőre semmittevéssel telnek a napjai, de hamarosan munkát vállalna - külföldön.

"Gondolhatja, elvették a munkámat... Itt szaladgál körülöttem a hároméves kisfiam, aki semmit nem fog fel a történtekből. Három gyerekemet kell eltartanom, remélem, minél előbb tisztázódik a nevem, és újra dolgozhatok. Talán külföldön..."