Sportfogadás

Gólszegény mérkőzésre számítunk Udinében

  • Barcsai Róbert
megosztom

Csütörtökön meccsek sokaságát rendezik az Európa Ligában, s ha bár a sorsolás nagyon nehéznek tűnik, mi azért találtunk egy játszható tippet, választásunk ezúttal az Udinese-PAOK mérkőzésre esett.

Sportfogadás
Udinese-PAOK Szaloniki
Hathárom tipp: Összes gólok száma - Under 2,5
Unibet @ 1,60
Betfair @ 1,69
Bwin @ 1,62

 

Előzmények

Az Udinese csapata az I csoportban végzett második helyen az Atletico Madrid mögött 9 ponttal, továbbjutását viszont csak az utolsó fordulóban a Celtic ellen biztosította be az olasz együttes. Az Udinese hétvégén fordulatos meccsen kapott ki hazai pályán a Milantól: a vezetést ugyan megszerezték a hazaiak, a milánóiak azonban fordítani tudtak.

A PAOK Szaloniki továbbjutása óriási meglepetés volt, az A csoportból elsőként jutott tovább a görög csapat, megelőzve a Kazan-Tottenham duót. A görög bajnokságban jelen pillanatban 3. helyen áll az együttes, 11 ponttal lemaradva a második helyen álló Olimpiakosz csapatától. A görög csapat győzelemmel hangolódott a mai találkozóra, az OFI Kréta otthonában nyertek 2-0-ra.

Antonio Di Natale valószínűleg kimarad az Udinese kezdőjéből, az ő gólérzékenysége pedig hiányozhat csapatának - Fotó: AFP

Udinese-PAOK Szaloniki
Várható kezdőcsapatok
Udinese: Handanovic - Ferronetti, Danilo, Domizzi - Basta, Pazienza, Battocchio, Armero – Pinzi - Floro Flores, Fabbrini
PAOK Szaloniki: Kresic – Snauchner, Malezas, Cirillo, Stafylidis – Garcia, Fotakis – Salpiggidis, Lazar – Georgiadis - Athanasiadis

Egymás elleni mérleg

A két csapat az UEFA Kupában a 2000/2001-es szezonban egyszer már összefutott, akkor mindkét alkalommal az aktuális hazai csapat nyert 1-0-ra.

Udinese-PAOK Szaloniki
Egymás elleni eredmények
Év Párosítás Eredmény
2000 PAOK-Udinese 1-0
2000 Udinese-PAOK 1-0

 

 

 

 

 

 

Analízis

Az Udinese védelme erősnek mondható, a hazaiak célja egyértelműen a kapott gól elkerülése lesz, ellenben a kezdőben nem kapott helyet Di Natale, így komoly problémák lehetnek a gólszerzéssel. Azt sem feltételezem egyébként, hogy a hazaiak olyan komolyan vennék ezt a sorozatot, ugyanis az olaszok rendkívül ritkán jutnak el sokáig a második számú európai kupában, egyszerűen nem motiválja őket, elnézve az összeállítást, ez az Udinese csapatára is igaz lehet.

A vendégek görög csapathoz hűen jó védelemmel rendelkeznek, a mai mérkőzés végén a PAOK együttese elégedett lenne egy döntetlennel, vagy egy minimális arányú vereséggel is. A PAOK védelmét várhatóan nagyon nehéz lesz feltörni, főleg a jelenlegi körülmények között.

A mérkőzésre nagyjából 5000 hazai drukkert várnak, ami tovább erősíti azt a feltételezést, hogy az Udinesét nem motiválja az Európa Liga. Várhatóan nagy hidegben fogják lejátszani a mérkőzést, ami tovább erősíti az undert.

Az eredmény alakulását livescore-aloldalunkon is követheted.

Udinese-PAOK Szaloniki
A két csapat eddigi eredményei
Az Udinese idei EL mérkőzései
Párosítás Eredmény
Udinese-Celtic 1-1
Rennes-Udinese 0-0
Atl. Madrid-Udinese 4-0
Udinese-At. Madrid 2-0
Celtic-Udinese 1-1
Udinese-Rennes 2-1
A PAOK Szaloniki idei EL mérkőzései
Párosítás Eredmény
PAOK-Kazan 1-1
Tottenham-PAOK 1-2
Shamrock-PAOK 1-3
PAOK-Shamrock 2-1
Kazan-PAOK 2-2
PAOK-Tottenham 0-0

 

megosztom